Thomas de Haan

Thomas de Haan

Thomas de Haan is in 1998 aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd in Nederlands recht en sindsdien werkzaam op het terrein van schadeclaims, eerst als schade-expert en sinds 2003 als advocaat. Met name in letselschadezaken is hij zeer goed thuis. Vastgelopen zaken alsnog oplossen is zijn grote kracht en ook daarin kan hij bogen op een ruime ervaring.

Hij heeft zowel de opleiding tot register schade-expert gevolgd bij het NIVRE als een postacademische opleiding op het gebied van personenschade aan de Grotius Academie. Daarnaast is hij zeer goed thuis in het verzekeringsrecht en zeker in particuliere arbeidsongeschiktheidsclaims is hij inmiddels gespecialiseerd. Hij staat tevens cliënten bij als het gaat om alle voorkomende verzekeringsrechtelijke geschillen. Thomas de Haan is lid van diverse verenigen die actief zijn als het gaat om personenschade: Vereniging van Letselschade Advocaten LSA, Werkgroep Arts en Advocaat WAA en Vereniging van Advocaten voor slachtoffers van personenschade ASP.

Thomas de Haan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Verzekeringsrecht
– Letselschaderecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.


Elzelien Overwater

Elzelien Overwater heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Open Universiteit Nederland. Zij is afgestudeerd in 2008. Sinds februari 2010 is zij werkzaam bij Advocatenkantoor De Haan als juridisch medewerker. In maart 2011 is zij beëdigd als advocaat. Tijdens haar studie heeft Elzelien juridische ervaring opgedaan als vrijwilliger bij de rechtswinkel Huizen.

Voordat Elzelien de overstap naar de advocatuur maakte, was zij psychomotorisch therapeut bij Symfora, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Van 1989 tot 1992 had zij een praktijk voor oefentherapie Mensendieck op Tholen en in Goes. Haar ervaring in de gezondheidszorg komt haar goed van pas bij het behandelen van medische aansprakelijkheid.

Elzelien Overwater heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Slachtofferrecht (b. Letselschaderecht)
– Sociaal-zekerheidsrecht (a. Werknemersvoorzieningen, c. Sociale Voorzieningen)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

elzelien_overwater

annemieke_ebbenhorst

Annemieke Ebbenhorst

Annemieke Ebbenhorst is sinds 2012 werkzaam als juridisch medewerker bij Advocatenkantoor De Haan. Zij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij in 2008 is afgestudeerd. Tijdens haar studie is zij administratief juridisch medewerker geweest bij de Rechtbank Amsterdam. Daarnaast is zij als vrijwilliger verbonden geweest aan de Rechtswinkel Huizen.

Voordat Annemieke Nederlands recht ging studeren was zij werkzaam in het toerisme en het internationale congreswezen. Bij Advocatenkantoor De Haan richt zij zich voornamelijk op letselschadezaken, maar ook in het algemene aansprakelijkheidsrecht en het verzekeringsrecht is zij volledig thuis.


Karin Thiel

Vanaf 1 november 2014 versterkt Karin Thiel het secretariaat voor drie dagen in de week. Zij is jarenlang werkzaam geweest in de arbodienstsector.

Het werken in de advocatuur vindt ze erg interessant en afwisselend. Daarnaast maakt de betrokkenheid bij de cliënten en het volgen van de schadeafhandelingen het werk voor haar erg leuk.

karin_thiel

maryse_boots

Maryse Boots

In augustus 2015 is Maryse Boots op het secretariaat komen werken. Zij heeft jaren in het notariaat gewerkt; de overstap naar de advocatuur is haar goed bevallen. Zij heeft het erg naar haar zin als secretaresse bij Advocatenkantoor De Haan en hoopt dit nog lang te mogen blijven doen.


Jeanine Harpenau

Jeanine Harpenau is sinds januari 2019 werkzaam bij Advocatenkantoor De Haan als (junior) juridisch medewerker. Na haar studie Filosofie aan de Universiteit van Amsterdam is zij in 2017 gestart met de studie rechten aan de Universiteit Utrecht. Naast haar studie heeft zij altijd gewerkt en na enige jaren werkzaam te zijn geweest voor een medisch adviesbureau dat voornamelijk verzekeraars adviseerde bij schaderegelingen, heeft zij de overstap gemaakt naar de kant van de benadeelden. Dat bevalt haar tot nu toe erg goed.

Jeanine studeert in 2020 af, waarbij zij het privaatrechtelijke traject heeft gekozen.