Langslepende letselschadezaken

Het komt regelmatig voor dat een letselschadezaak een langslepende kwestie wordt. Dit is vaak het geval wanneer de aansprakelijkheid niet erkend wordt, of wanneer het medisch traject als onderdeel van de schade-afwikkeling niet soepel verloopt.

Dit laatste is meestal het geval wanneer een medisch adviseur van een verzekeraar kanttekeningen bij expertiserapporten plaatst en ontkent dat de klachten van de benadeelde in verband staan met het ongeval. Hierdoor kan een langdurige vertraging in de afhandeling van de letselschade ontstaan die voor een slachtoffer van een letselschadezaak vaak onbegrijpelijk is.

Gezamenlijk belang

Onze advocaten en juristen zijn gespecialiseerd in dergelijke langslepende zaken. Omdat alle betrokken partijen een gezamenlijk belang hebben, namelijk een goede oplossing en afronding van de zaak, zijn wij met die insteek doorgaans in staat ook in langslepende en 'vastgelopen' zaken een goed eindresultaat te behalen.

Ongeval gehad?

Heeft u een ongeval gehad of bent u ziek geworden door uw werk? Neem gerust contact met ons op, wij nemen al uw zorgen uit handen. (U kunt ook bellen op 035 538 77 98)